Työtilaukset ja tiedustelut puh. 03 2365 200

 

Mansen Timanttisaha on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Päätoimialamme on timanttiporaus ja -sahaus sekä järeiden betonirakenteiden purkaminen. Lisäksi tarjoamme kone- ja laiteperustusten urakointia sekä pieniä rakennusteknisiä korjauksia. Palvelemme ammattirakentajia, teollisuutta ja kuntasektoria. Ydinalueenamme on Pirkanmaa. 

Panostamme erityisesti luotettavaan ja yksilölliseen palveluun. Meillä on aina ollut tapana paneutua niin pieneen kuin isoonkin työtehtävään hyvällä asenteella. Ratkaisuja poikkeuksellisiinkin tilanteisiin on etsitty ja ne on löydetty. Tarpeen vaatiessa olemme räätälöineet erikoistyökaluja halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Näin tulemme toimimaan myös jatkossa. Haluamme haasteita ja tyytyväisiä asiakkaita.

Kaikilla työntekijöillämme on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja nykypäivän vaatimukset täyttävät suojainvarusteet. Tilaajavastuuraporttimme löytyy ilmaiseksi www.tilaajavastuu.fi -palvelusta.


 

Mansen Timanttisaha Oy. Timanttiporausta, timanttisahausta ja vaijerisahausta yli 30:n vuoden kokemuksella. Tarjoamme timanttileikkausta alueella Pirkanmaa: Tampere, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi, Valkeakoski.


Aihehakemisto